ဝက်သလုံးကြော်


 

ဝက်သလုံးကြော်

ဝက်ကြိတ်သား၁၅ကျပ်သားကို
ဆား.
ဟင်းခတ်မှုန့်၊
ငရုတ်ကောင်းမှုန့်၊
ကော်မှုန့်တို့ဖြင့် နှယ်နှပ်ထားပါ။
Cracker biscuit ခြောက်၄ခုအား ထုခြေထားပါ။
ကြက်သွန်မြိတ်၊ မြေစာဥ ၊ ဥနီ၊ ကြက်သွန်နီ
အနည်းငယ်စီကိုနှုတ်နှုတ်စင်းထားပါ။
ဝက်ကြိတ်သား၊ ဘီစကစ်ခြောကိမှုန့်နှင့်
နှုတ်နှုတ်စင်းထားသည်များအားလုံးကို
ရောနှယ်၊ နှစ်သက်ရာအရွယ်လုံး၍
ဆီပူပူ၊ မီးအေးအေးဖြင့် ကြော်ပါ။

မူရင်းပို့စ်ပိုင်ရှင်အား လေးစားစွာ Credit ပေးပါတယ်။

Comments

Popular posts from this blog

ငါးသလောက်ပေါင်း

မုန့်ဖက်ထုပ်ပြုလုပ်နည်း

သုံးထပ်သားနှင့်ငုံးဥအချိုချက်