ပူပူစပ်စပ် မျှစ်ကြက်သားချက်


 ပူပူစပ်စပ် မျှစ်ကြက်သားချက်


ကြက်သွန် ဖြူ၊ နီ ဆီသတ်ပါ။ ငါးပိစိမ်းစားလေးထည့် ဆီသတ်ပါ။ ပြီးရင် ကြက်သားလေး ကြိုက်သလောက်ထည့်ပါ။ မထည့်လည်း ရပါတယ်။ ချက်လို့ နူးလောက်ရင် မျှစ်လေး ကြိုက်သလိုတုံးထည့်ပါ။ မျှစ်နံ့ပျောက်အောင်ချက်ပြီးရင် ငရုတ်သီးစိမ်းထောင်း အုပ်ပါ။ အချဉ်ကြိုက်ရင် မန်ကျည်းမှည့်လေးခတ်ပါ။ ဆီနည်းနည်းနဲ့ ချက်ပါ။
Crd:Original uploader

မူရင်းပို့စ်ပိုင်ရှင်အား လေးစားစွာ Credit ပေးပါတယ်။

Comments

Popular posts from this blog

ငါးသလောက်ပေါင်း

မုန့်ဖက်ထုပ်ပြုလုပ်နည်း

သုံးထပ်သားနှင့်ငုံးဥအချိုချက်