ဝက်သုံးထပ်သား


 

ဝက်သုံးထပ်သား 

သုံးထပ်သား (or) ဝက်နံရိုး (2)kg
ခရုဆီ...... (200)g
ငံပြာရည်.....(200)g
သကြား.......(200)g
အချိုမှုံး.......(100)g
ကြက်သွန်းဖြူ..(150)g
CElERY STAlK.(200)g တရုတ်နံနံအရိုး
မုန်လာဥအနီ....(600)g
သစ်သပိုးခေါက်... (အနဲငယ်)
နံနက်ပွင့်........... (အနဲငယ်)
ရေ............ ( 2. 5)kg
ပဲငံပြာရည်အချို.. (50)g
ပြုလုပ်ပုံ......
ဝက်သားကိုအနေတော်တုံးပီး ပဲငံပြာရည်နဲ့ပွတ်လိမ်းပေးပါ ပီးရင်ဆီအပူထဲခဏထည်ကြော်ပေးပါ...
ကြက်သွန်းဖြူ CElERY STAlK မုန်လာဥအနီ သစ်သပိုးခေါက် နံနက်ပွင်းအားလုံးကို ဆီသပ်ပေးပါ....
ပြီးရင် ရေကိုဆူအောင်းတည်ပြီး အားလုံးကိုရောထည်ပေးပြီးမီးလျှော့ပေးပီး(45)မိနစ်လောက်ချက်ပါ ဝက်သားနူးရင်ကော်ရည်အနည်းငယ်ထည်ပေးပြီး စားလို့ရပါပြီး
ပေါင်မုန်နဲ့တွဲဖက်ပြီးစားလိုရပါတယ်

မူရင်းပို့စ်ပိုင်ရှင်အား လေးစားစွာ Credit ပေးပါတယ်။

Comments

Popular posts from this blog

ငါးသလောက်ပေါင်း

မုန့်ဖက်ထုပ်ပြုလုပ်နည်း

သုံးထပ်သားနှင့်ငုံးဥအချိုချက်