ဝက်ချိုချဉ်ကြော်


 ဝက်အသားချည်းပဲကို ခပ်သေးသေးလှီး

ဆား၊ ဟင်းခတ်မှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းမှုန့်နှင့်
အကြော်မှုန့်ထည့်နှယ်၍ တခုခြင်းစီကို
ခွဲထည့်၍ ဝက်စအုကြော်ထားပါ။
ကြက်သွန်နီ တခြမ်း၊
ပန်းငရုတ်ပွဝါစိမ်းနီအနည်းငယ်နှင့်
သခွားသီးစိမ်းတို့ကို လှီးထားပါ။
ခရမ်းချဉ်ဆော့၊ ဗီနီကာ၊ သကြား၊ဆားနှင့်
ကော်မှုန့်တို့ကို ရေဖြင့်ဖျော်ထားပါ။
ကြက်သွန်နီ၊ ပန်းငရုတ်ပွ ၊ သခွားသီးတို့ကို
ရောကြော်၊ ဖျော်ထားသောကော်ရည်လောင်းထည့်၊
ဝက်စအုကြော်များထည့်မွှေ၍ ချနိုင်ပါပြီ။

Crd:Mogok Thu
မူရင်းပို့စ်ပိုင်ရှင်အား လေးစားစွာ Credit ပေးပါတယ်။

Comments

Popular posts from this blog

ငါးသလောက်ပေါင်း

မုန့်ဖက်ထုပ်ပြုလုပ်နည်း

သုံးထပ်သားနှင့်ငုံးဥအချိုချက်