သုံးထပ်သားနှင့်ငုံးဥအချိုချက်
သုံးထပ်သားနှင့်ငုံးဥအချိုချက်
သုံးထပ်သားနှင့်ငုံးဥအချိုချက်
လုံးချက်တဲ့ပုံစံလေးပါ။
ငုံးဥကိုကြိုပြုတ်ထားပြီးအခွံ့နွာထားပါ။ သုံးထပ်သားကို ခရုဆီ ပဲငံပြာရည် ကြက်သားမှုန့် သကြား ထောင်းထားသောဂျင်း တို့ဖြင့်နယ်ထားပေးပါ။ ညက်နေအောင်ထောင်းထားသော ကြက်သွန်ဖြူနီဆီသပ် အနံ့မွှေးပြီဆို သုံးထပ်သားထည့် ရေနည်းငယ်ထည့် အုပ်ထားလိုက်။ ၂ရေလောက်ခမ်းပြီဆိုမှ ရေထည့် ကြက်သားမှုန့်အနည်းငယ် မဆလာ ငုံးဥထည့်ပြီး အုပ်ထားလိုက်တော့။ ဆူပြီဆို နံနံပင်လေးအုပ် စားရုံအဆင်သင့် OK 😄😄😄
လုံးချက်တဲ့ပုံစံလေးပါ။
ငုံးဥကိုကြိုပြုတ်ထားပြီးအခွံ့နွာထားပါ။ သုံးထပ်သားကို ခရုဆီ ပဲငံပြာရည် ကြက်သားမှုန့် သကြား ထောင်းထားသောဂျင်း တို့ဖြင့်နယ်ထားပေးပါ။ ညက်နေအောင်ထောင်းထားသော ကြက်သွန်ဖြူနီဆီသပ် အနံ့မွှေးပြီဆို သုံးထပ်သားထည့် ရေနည်းငယ်ထည့် အုပ်ထားလိုက်။ ၂ရေလောက်ခမ်းပြီဆိုမှ ရေထည့် ကြက်သားမှုန့်အနည်းငယ် မဆလာ ငုံးဥထည့်ပြီး အုပ်ထားလိုက်တော့။ ဆူပြီဆို နံနံပင်လေးအုပ် စားရုံအဆင်သင့် OK 😄😄😄
Crd:Htun
မူရင်းပို့စ်ပိုင်ရှင်အား လေးစားစွာ Credit ပေးပါတယ်။
Comments
Post a Comment