သုံးထပ်သားနှင့်ငုံးဥအချိုချက်


 

 သုံးထပ်သားနှင့်ငုံးဥအချိုချက်

သုံးထပ်သားနှင့်ငုံးဥအချိုချက်

လုံးချက်တဲ့ပုံစံလေးပါ။

ငုံးဥကိုကြိုပြုတ်ထားပြီးအခွံ့နွာထားပါ။ သုံးထပ်သားကို ခရုဆီ ပဲငံပြာရည် ကြက်သားမှုန့် သကြား ထောင်းထားသောဂျင်း တို့ဖြင့်နယ်ထားပေးပါ။ ညက်နေအောင်ထောင်းထားသော ကြက်သွန်ဖြူနီဆီသပ် အနံ့မွှေးပြီဆို သုံးထပ်သားထည့် ရေနည်းငယ်ထည့် အုပ်ထားလိုက်။ ၂ရေလောက်ခမ်းပြီဆိုမှ ရေထည့် ကြက်သားမှုန့်အနည်းငယ် မဆလာ ငုံးဥထည့်ပြီး အုပ်ထားလိုက်တော့။ ဆူပြီဆို နံနံပင်လေးအုပ် စားရုံအဆင်သင့် OK 😄😄😄

Crd:Htun
မူရင်းပို့စ်ပိုင်ရှင်အား လေးစားစွာ Credit ပေးပါတယ်။

Comments

Popular posts from this blog

ငါးသလောက်ပေါင်း

မုန့်ဖက်ထုပ်ပြုလုပ်နည်း